Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:02:32 GMT

شکست جدی رئیس جمهوری برزیل از کنگره

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۹۰۸۴

شکست جدی رئیس جمهوری برزیل از کنگره

به گزارش ایرنا از روزنامه ال پریودیکو اسپانیا، مجلس نمایندگان برزیل پروژه ریاست جمهوری با هدف ریشه‌کنی رأی‌دهی الکترونیکی در این کشور را ناکام گذاشت و با جایگزینی برگه های چاپی در سیستم رای دهی، تحت فشار «ژائیر بولسونارو» رئیس جمهوری این کشور مخالفت کرد. اگرچه لایحه بولسوناریسم ۲۲۹ رای موافق نیز داشت، اما این آراء باید به تعداد ۳۰۸ رای می‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری برزیل ماه گذشته گفت نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال آتی را نمی پذیرد مگر اینکه سیستم رای گیری کنونی که از رایانه برای ثبت آراء استفاده می کند با برگه های چاپ شده جایگزین شود.

این در حالی است که از سال ۱۹۹۶ میلادی، شیوه رأی دهی الکترونیکی در انتخابات برزیل اجرا شده است. اما بولسونارو در دفاع از سیستم سنتی رأی دهی از طریق برگه آراء، تا حد تهدید به تعلیق انتخابات اکتبر ۲۰۲۲ پیش رفت، با وجود آنکه براساس نظرسنجی ها او در این انتخابات بازنده است.

به تحلیل کارشناسان، بولسونارو با این اظهارات در یک سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری قصد دارد نتایج نظرسنجی ها که حاکی از کاهش چشمگیر محبوبیت وی در میان مردم برزیل است را به چالش کشیده و از پذیرش نتایج انتخابات از هم اکنون امتناع ورزد. اظهارات بولسونارو در واقع بیانگر رویکرد جنجالی درباره سیستم انتخاباتی برزیل است که آن را مستعد تقلب می داند و به دنبال زیر سوال بردن نتیجه آرا از پیش است.  

نتایج نظرسنجی ها در برزیل حاکی از آن است که بولسونارو پس از «لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا» رئیس جمهوری سابق برزیل قرار دارد.  تازه ترین نتایج منتشر شده از مرکز نظرسنجی «سی‌ان‌تی/ ام‌دی‌اِی» (CNT/MDA) برزیل، از پیروزی احتمالی لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا رئیس‌جمهوری پیشین برزیل در دور نخست و دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور در دوم اکتبر ۲۰۲۲ (۱۰ مهر ۱۴۰۱) خبر داد.

بولسونارو که به دلیل اتخاذ رویکردهای سیاسی مشابه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا به «ترامپ برزیل» مشهور شده، از ادعاهای ترامپ مبنی بر وقوع تقلب در انتخابات آمریکا در سال گذشته نیز حمایت کرده بود. انتخابات بحث برانگیزی که در نهایت منجر به رسوایی جنجالی حمله به کنگره این کشور از سوی طرفداران ترامپ شد.  

سوء عملکرد رئیس جمهوری برزیل در مقابله  با بحران بهداشتی کرونا که منجر به شیوع گسترده ویروس کرونا و افزایش مبتلایان و جانباختگان بر اثر بیماری همه گیر شده، موج انتقادات داخلی و جهانی را علیه وی به راه انداخته است. این در حالی است که بولسونارو در تقلاست تا آراء مردمی را با اقدامات بعضا قهری به چنگ آورد.

بولسونارو در اقدام اخیر خود دیروز سه شنبه، از رژه نظامی غیرمنتظره ای در خیابان های این کشور سان دید. اقدامی که اپوزیسیون این کشور آن را به عنوان تلاش رهبر راستگرای برزیلی برای ترساندن کنگره در طول تصمیم گیری کلیدی درباره دولت ارزیابی می‌کرد. با این همه کنگره با رأی مخالف خود به خواسته رئیس جمهوری، وی را در برنامه های آتی خود ناکام گذاشت.  

هفته گذشته رئیس جمهوری برزیل گفت چنانچه تقلب انتخاباتی رخ دهد، او ریاست را تحویل نخواهد داد. این صحبت ها موجب شد تا منتقدان تاکید کنند که بولسونارو به دنبال تضعیف کردن سیستم انتخاباتی برزیل است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ژائير بولسونارو پارلمان انتخابات ریاست جمهوری برزیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ژائير بولسونارو پارلمان ویروس کرونا ژائير بولسونارو پارلمان انتخابات ریاست جمهوری برزیل انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهوری برزیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۹۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری عصر سه شنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه وزارت راه و شهرسازی با حضور دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع راه و شهرسازی از تخصیص ۸۹ درصدی اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه این وزارتخانه خبر داد.

هژبری در ابتدای جلسه اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری را به عنوان اولویت اساسی در برنامه‌ها برشمرد و بر تسریع در اجرا و تکمیل پروژه‌های راهسازی استان ایلام تاکید کرد.

وی افزود: رفع نقاط حادثه خیز و چهار خطه کردن راه‌های استان یکی از اقدامات ضروری است که بایستی در اولویت تأمین و تخصیص اعتبارات باشد.

هژبری گفت: وزارت راه و شهرسازی در سفر اول ریاست جمهوری ۲۲ مصوبه را بر عهده داشته که ۹۶ درصد از این مصوبات اجرایی شده و ۳۲ درصد مصوبات به اتمام رسیده است.

وی افزود: کل اعتبارات مصوبات سفر وزارت راه و شهرسازی ۱,۸۳۰ میلیارد تومان بوده که ۱,۶۳۰ میلیارد تومان معادل ۸۹ درصد تخصیص یافته است.

معاون عمرانی استاندار ایلام از عدم تحقق یک مصوبه مربوط به بهسازی مناطق حاشیه نشین شهر ایلام خبر داد که دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ضمن تذکر نسبت به عدم پیگیری این مصوبه، بر تأمین منابع و اقدام موثر برای اجرای آن تأکید کرد.

در این جلسه مقرر شد که کلیه پروژه‌های مصوب سفر ریاست جمهور به استان ایلام مطابق برنامه زمان‌بندی تکمیل و پروژه‌هایی از قبیل تونل کبیرکوه، چهارخطه مهران دهلران اندیمشک، واریانت میشخاص، کنارگذر غربی ایوان و راه دسترسی بیمارستان رازی ایلام تا مردادماه جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6093631

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی